Brug af Web-politik håndtering

Web-politik håndtering gør det muligt at overvåge handlinger, der udføres af brugere på den lokale computer og online. Du kan bruge web-politik håndtering til at begrænse adgang til internetressourcer og programmer og til at få vist rapporter over brugernes aktiviteter.

Internetbrugere står over for flere trusler:

Web-politik håndtering giver dig mulighed for at reducere de risici, der kan opstå i forbindelse med brug af computere og internettet. Følgende funktioner er tilgængelige til dette formål:

Du kan konfigurere funktioner i Web-politik håndtering for hver enkelt brugerkonto på en computer. Hvis en bruger bruger to konti, f.eks. en lokal konto for operativsystemet og en Microsoft-brugerkonto, skal indstillingerne for Web-politik håndtering konfigureres for Microsoft-brugerkontoen.

Du kan også se Web-politik håndtering-rapporter om overvågede brugeres aktiviteter.

Når tidszonen ændres, eller når der skiftes til og fra sommertid, gælder følgende regler for brug af computeren og internettet samt for start af spil og programmer:

Web-politik håndtering er ikke tilgængelig, hvis Kaspersky Small Office Security er installeret på en filserver.

I dette afsnit i hjælpen

Fortsæt til indstillingerne for web-politik håndtering

Kontrol af computerbrug

Kontrol af internetbrug

Kontrol af start af spil og programmer

Overvågning af meddelelsesindhold

Visning af rapporten om en brugers aktivitet

Valg af en brugerprofil